Volac Tejpor

Volac tejpor leírás angol:

Itt

Volac Blossom HI-SPEC (angol)

Itt

BLOSSOM HI-SPEC

Tejpótló borjútápszer a Volac-tól!

Az angol Volac cég családi tulajdonban van. A tejtermelő gazdákat több mint 45 éve szolgálja saját termékvonalak fejlesztésével. Ezek közé tartoznak a tejpótló borjútápszereik is. 
A Volac a legjobb alapanyagokból, a legjobb feldolgozási technológia alkalmazásával készíti termékeit a mai követelményeknek megfelelően (Lifeguard approach), a legjobb eredmények érdekében. A terméken a Volac logó minőséget garantál, ami minden legyártott tételre egyformán érvényes! 
A tejsavóból alacsony hőmérsékleten végzett szűréssel, evaporáltatással és gyengéd elválasztással nyerik ki a tejben rejlő értékeket (Immunopro bioaktív komplex), amelyeket a termékek így koncentrált formában tartalmaznak (fehérjék, zsírok, cukrok). 

Termékeik közül elsőként a Blossom Hi-Spec jelenik meg a Holstein Genetika Kft. kínálatában, amely napi 900 g súlygyarapodását teszi elérhetővé. Elsősorban nagy létszámú, árutermelő állományok részére ajánlott. Igen magas Immunopro-tartalommal bír. Borjúegészség-védő, immunitásnövelő céllal a Volac saját fejlesztésű, speciális összetételű Nutry-Lyst csomagjával, valamint vitamin- és ásványi anyag-kiegészítéssel látták el. Leucin-szintje igen magas.
Fő analitikai összetevők: 25% nyersfehérje, 17% nyersolajok és zsírok, 46% cukrok, 2,28% leucin, 2,09% lizin, 0,78% metionin. Energia-tartalom: 19,6 MJ/ME/kg száa.. 

Keverési arány: A termék vízzel jól elkeverhető, a borjú számára ízletes, vonzó állagú. 1 liter tejital készítéséhez 150 g tejpótló felhasználása szükséges.
Itatási előirányzat: (napi kétszeri itatás, vödörből)
1-3. nap: a föcstejitatás kiegészítéseként min. 2 liter reggel és este
4-7. nap: 2,5 liter reggel és este
8-35. nap: 3 liter reggel és este
36-49. nap: 2,5 liter reggel és este
50-56. nap: 2,5 liter reggel
Kiszerelés: 20 kg-os zsákokban
Hűvös, száraz helyen tartandó!