A WWS-ről

Bill Clark, a World Wide Sires alapítója olyan globális vállalkozást hozott létre, amely az emberi erőforráson alapul. Üzemi felhasználó partnereink, beszállítóink szakemberei és saját munkatársaink együttesen helyezkednek el munkánk központjában. Az üzemi partnerek adják munkánk célját és tőlük jön az inspiráció is. A forgalmazói hálózatot is beleértve valamennyien elkötelezettek vagyunk abban, hogy segíteni szeretnénk a szarvasmarha-tenyésztőket –különösen a tejteremelőket- céljaik sikeres elérésében.

A WWS két tulajdonos mesterséges termékenyítő vállalata, a Select Sires és az Accelerated Genetics a legjobb amerikai tenyésztőkkel építettek ki több évtizedes szakmai kapcsolatot a világ legjobb genetikájának kifejlesztése érdekében. Az eredmény többek között abban mérhető le, hogy a WWS-genetika ma a világ több mint 90 országában van jelen. Másrészt, az emberi oldal jelentőségét kiemeli, hogy a WWS szervezésében évről évre több száz látogató érkezik ezekből az országokból az Egyesült Államokba -nem kis részben a fent említett farmokra-, hogy az észak-amerikai tejtermelés rendszert testközelből tanulmányozza.

Nagyszerű érzés az -a mai forrongó világban különösen-, hogy a WWS forgalmazói körében a legkülönbözőbb kultúrájú, szakmai –és akár politikai- hátterű országok, illetve szervezetek dolgoznak, amelyek egymást tisztelve, sok esetben egymást segítve, munkájukra koncentrálva és a WWS által képviselt elvekre építve képesek egységes világhálózatot alkotni. A különbözőségek nem elidegenítenek, hanem gazdagítják kapcsolatainkat. Közös jellemzőjük a tehén, a tejtermelő szakma szeretete, amely megteremti annak lehetőségét, hogy még olyan országok, szervezetek is hangot találjanak egymással, amelyek esetleg időnként valamilyen egyéb okból konfliktusban vannak egymással. Az őszinte vágy és elkötelezettség, hogy segíteni a kell a tejtermelőket, és végső soron az emberiség élelmiszerrel történő ellátását, jó irányba csatornázza be az erőket!

Clark úr alapelve az volt, hogy mindenek előtt az emberekről szól az üzleti tevékenység. Ez az alapelv érvényesült azután is, hogy 2000-ben Clark úr eladta a vállalatot a két beszállítójának, sőt Clark úr 2015-ben bekövetkezett halála sem változtatott a cég filozófiáján. A WWS növekszik és változik, amint az élet megköveteli. Azonban az emberekre való odafigyelés, valamennyi érintett közös sikere adja meg a sok munka, erőfeszítés igazi értelmét!